Gilder zen hoofdkussen - Firm
Gilder zen hoofdkussen - Firm

Levertijd: Levertijd: 3-5 werkdagen

€ 49,95
Rechtstreeks kopen bij de fabriek
30 Dagen omruilgarantie
Nederlandse kwaliteit
OF

Het Hoofdkussen Gilder Zen Firm is het op één na stevigste kussen uit de Zen serie. Hierom is dit kussen uitermate geschikt voor gebruik op een stevig/hard matras en/of wanneer je gemiddeld of groter dan gemiddeld van postuur bent. Het kussen is geschikt voor rug- en zijslapers. De Zen serie van Gilder heeft de volgende grote voordelen: ze zijn voorzien van een ingestikte dwarsnaad, ze zijn voorzien van een schoudercontour, ze bieden druk én tegendruk en ze zijn ademend door de 3D-mesh.


De Gilder Zen hoofdkussens zijn voorzien van een ingestikte dwarsnaad die horizontaal in het midden van het kussen zit. Door deze dwarsnaad wordt het hoofd automatisch in de juiste positie ‘getrokken’ en blijft de vulling van het kussen gelijkmatig verdeeld.


Aan de onderzijde van de hoofdkussens van Gilder Zen is een schoudercontour aangebracht, wat inhoudt dat deze met een boog loopt, zodat er ruimte is voor de schouder. Zo krijgt je hoofd de ondersteuning die het nodig heeft en zit de schouder niet ‘in de weg’.


Voor de juiste ondersteuning is het belangrijk dat het hoofd genoeg wegzakt in het kussen, want bij meer contact kan de druk beter worden verdeeld. Daarnaast is het ook belangrijk dat er voldoende tegendruk wordt geboden door het kussen, zodat die juiste ondersteuning ook daadwerkelijk plaats kan vinden. Op deze beide aspecten zijn de hoofdkussens van Gilder Zen uitvoerig getest.


Slaaphouding: Rug & zij
Stevigheid: **** van de *****
Ventilatie: **** van de *****
Afmeting: 60 x 70
Anti-bacterieel: Ja
Anti-huisstofmijt: Ja
Tijk: Katoen 
Vulling: 50% fusion fiber, 30% latex staafjes
Vulgewicht: 1250 gram

Vulling : 70% vezelbolletjes, 30% latex staafjes (Fusionfiber)
Vulgewicht : 1250 gram
Tijk : 100% luxe katoen - perkal
Slaper: zijslaper, rugslaper
Uitvoering : Met rits (navulbaar)

Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen als u ingelogd bent kunt u een review schrijven. Log in of maak een account aan