Klantenservice: 023-5339242

Incontinentie matras waterdicht Pocketvering 500 Latex

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 979,00

Special Price € 499,00

Korte omschrijving

Pocketverings incontinentie matras van zeer goede kwaliteit vooral voor personen met rug, schouderklachten en gevrichtsklachten. 
Het latex matras is c.a. 21 cm dik met een kern van 500 pocketveren m2 en verkrijgbaar in 5 hardheden. 
Dit matras voorzien van onze waterdichte en urinebestendige matrashoes welke is voorzien van een ritssluiting en gemakkelijk te reinigen is. 
DeFabriekswinkel.nl levert incontinentie matrassen aan: particulier, bedrijven en zorginstellingen. 
Onze vloeistofdichte matras is gemaakt van speciaal incontinentiemateriaal. 
Deze waterdichte matrashoes komt in plaats van de conventionele hoes. 
De waterdichte matrasbeschermer is voorzien van een ritssluiting zo dat deze verwijderbaar is en men deze eventueel kan wassen in de wasmachine als dat nodig is. Terwijl de vloeistof niet door de waterdichte matrashoes heen kan dringen is de matrashoes wel ademend. 
Dit komt omdat de vloeistofdichte matrashoes is gemaakt van speciaal incontinentiemateriaal die is voorzien van micro poriën. 
Er kan dus wel lucht in en uit het matras. 
Huisstofmijt werend: In een gewoon matras leven na enige tijd vaak meer dan een miljoen huisstofmijten. 
Deze huisstofmijten voeden zich met menselijke huidschilfers. 
De huisstofmijten zelf doen de mens geen kwaad, maar echter de uitwerpselen van deze diertjes kunnen een allergische reactie bij de mens veroorzaken. 
Mensen die hiervoor allergisch zijn kunnen hiervan hinder ondervinden, zoals jeukende ogen, een verstopte neus, loopneus, huiduitslag of ademhalingsproblemen. 
De huisstofmijten kunnen niet door de poriën van de waterdichte matrashoes, dus uw matras blijft vrij van huisstofmijte.
Goed om te weten: draai en keer 1x per maand het matras. 
5 jaar garantie volgens CBW voorwaarden.

Zorgmatras haarlem

Meer afbeeldingen

Normale prijs: € 979,00

Special Price € 499,00

Specificaties

Matraskern: Pocketveren 500 m2 Afgedekt met sg65 Latex rubber Waterdichte Matrashoes: De waterdichte matrashoes is een PU-gecoat weefsel van een uitstekende kwaliteit en is bestand tegen urine, zacht, soepel en in twee richtingen elastisch. Tevens biedt deze waterdichte matrashoes ook bescherming tegen huisstofmijt allergenen. De waterdichte matrashoes omsluit het hele matras. Kleur: De standaard kleur van de matrashoes kan afwijken. Reinigen: Reinigen met een standaard ontsmettings- of schoonmaakmiddel. De waterdichte matrashoes kan in de wasmachine op 60°c worden gewassen. Wassen hoger dan 95°c is niet aan te raden want dan is krimpen mogelijk. Niet geschikt voor de wasdroger. Staat de gewenste afmeting er niet bij, geen probleem. Stuur ons een mail via info@defabriekswinkel.nl met de gewenste afmeting en u krijgt van ons binnen 24 uur bericht over de prijs en levertijd.

Extra informatie

afmetingen Nee