Klantenservice: 023-5339242

Lean Back de luxe boxspring by "Jan des Bouvrie"

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 3.995,00

Special Price € 2.595,00

Korte omschrijving

DE BOX
Duurzame boxspring, opgebouwd op een zwaar frame van langzaam groeiend Scandinavisch hout, Hierop  wordt een bijzonder pocket interieur gemonteerd. Dat is opgebouwd met elektrotermisch behandelde, nagelharde veren. Daarmee wordt  de basis gelegd voor uiterst comfortabel ligcomfort. Het interieur is vervolgens afgedekt met soepel wattenvilt. Om een optimale drukverdeling te realiseren, is de toplaag vervaardigd uit hoogwaardig HR schuim.


HET MATRAS
Op deze comfortabele boxspring, ligt de meegestoffeerde matras, die eveneens is voorzien van een elektrotermisch behandeld nagegaard berenpakket met een licht progressief karakter. De matrassen worden afgedekt met maar liefst 5 cm. dik hoogwaardig HR schuim.


DE TOPPER
De topper bestaat in deze combinatie uit met een zeer luxueuze top matras waarvan de kern is gemaakt van het exclusieve compose schuim. Deze topper is de finishing touch waarmee alle eigenschappen van optimale conformiteit, perfecte ondersteuning en een excellent slaapklimaat zijn gewaarborgd. Het bijzondere composeschuim genereert een perfecte balans tussen deze drie factoren waardoor optimaal ligcomfort is gegarandeerd. De topper is afgewerkt met een fraai elastisch cashmere (dubbeldoek) tijk voor een uitstekende vocht en warmte regulatie.


HET ONTWERP
Deze Lean Back de luxe is voorzien van een dubbel hoofdbord, wilt u een enkel hoofdbord dan hebben wij de Lean Back premium
Het ontwerp is in al haar eenvoud uniek te noemen. Het streepdessin is niet alleen in de box maar ook in de matrassen doorgevoerd. Daarbij zijn de kleurcombinaties en de stoffen geselecteerd door Jan des Bouvrie waardoor een bed is getransformeerd tot een prachtig meubelstuk. De bedden worden in Nederland geproduceerd door gekwalificeerde en vakkundige experts. De bedden worden in Nederland geproduceerd door gekwalificeerde en vakkundige experts.


interieurjournaal.com 
Bonna Benelux 


Wat kost de Lean Back boxspring elders: Bedderie50 plusland, Rikkels, Lowik

Lean Back de luxe boxspring by "Jan des Bouvrie"

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

Normale prijs: € 3.995,00

Special Price € 2.595,00

Specificaties

Leverbaar in: 160 x 200 cm 160 x 210 cm 180 x 200 cm 180 x 210 cm 3 Kleur : Dark grey Beach Ice blue Boxspring wordt gratis geleverd en gemonteerd Levertijd 3 a 4 weken

Extra informatie

afmetingen Nee