Matrassen voor zware mensen

Het beste matras voor zware personen.

Bij het aanschaffen van een nieuw matras is het uiterst belangrijk dat het matras geschikt is voor uw lichaam. 
Om de juiste hardheid en materiaal te kiezen is hel raadzaam om naar uw gewicht en bouw te kijken.

Bij al onze matrassen vermelden wij de hardheidstabel, zodat u een beter beeld krijgt welke hardheid er bij uw gewicht past.

Obesitas matrassen of wel matrassen voor zware personen:

  • Kies voor een hoge densiteit, zo heeft het matras een langere levensduur.
  • Maximale en stevige ondersteuning voor zware personen.
  • Doormiddel van de hoge veerkracht geen kans op kuilvorming.
  • De beste prijs kwaliteit verhouding voor extra stevige matrassen.

Matrassen met een hoge veerkracht die zijn stevigheid behoud.

Zwaarlijvige mensen hebben vaak de behoefte aan een hard / stevig matras. DFW de fabriekswinkel maakt daarom matrassen die geschikt zijn voor deze groep mensen.
Het is van belang dat de materialen van hoge kwaliteit zijn. Een matras van hoge / goede kwaliteit gaat dan ook een stuk langer mee. 
Een matras voor de zwaardere persoon wordt vele melen intensiever belast. 

Wij raden u dan ook aan, hoe zwaarder u weegt hoe harder het matras moet zijn. Natuurlijk blijft de keuze van het matras en erg persoonlijk. Daarom biedt DFW de fabriekswinkel een mooie collectie matrassen die geschikt zijn voor de zwaardere persoon. Ook Kan DFW het matras geheel naar wens maken. Het kan zijn dat u stevig wilt liggen maar wel een extra comfort laag die druk verlagend is op het matras hebben. Dit is gene enkel probleem, dit kunt u overleggen met een van onze specialisten.

Alle matrassen in deze categorie zijn van hoge kwaliteit massief koudschuim of hebben daarom minimaal 1000 Multi-pocketveren met 7 zones afgedekt aan 2 zijde van hoge kwaliteit koudschuim.
Door een van deze kwaliteiten te kiezen helpt het de zogenoemde Bottoming-out effect voorkomen (kuilvorming).
Ook adviseert DFW een matras van minimaal 22 cm hoog te namen, dit helpt ook weer kuilvorming te voorkomen.

De aangeboden matrassen zijn van hoog gepatenteerd ergonomisch schuim. De matrassen zijn van hoog densiteit schuim. Ook alle drukverlagende schuimen zoals compose Gel, traagschuim en Celluflex schuim blijven veerkrachtig.

Dikte van een matras.

Personen met een grove zware bouw hebben een extra hoog matras nodig. Wij adviseren dan ook voor personen met een gewicht van + 100 kg voor een matras te kiezen van minimaal 22 cm, hoe dikker het matras hoe minder stel het matras kan gaan kuilen waardoor u de perfecte nachtrust ervaart.

Welke kwaliteit matras moet ik kiezen?

De matrassen die wij adviseren voor personen met overgewicht / obesitas:

Koudschuim matras

De koudschuim matrassen van DFW zijn uitsluitend van Nederlands gecertificeerd schuim. Deze hoge kwaliteit koudschuim matrassen hebben een opencelstructuur. Door de open celstructuur heeft het matras een goede constante ventilatie en een uitmuntende vochtafvoer.
Koudschuim is de meest verkochte schuim voor personen die het snel warm hebben. Bovendien heeft koudschuim een hoge veerkracht, deze veerkracht zorgd voor de maximale ondersteuning en progressieve tegendruk zodat elk contour van uw lichaam wordt gestabiliseerd én is kuilvorming nauwelijks tot niet mogelijk.

Pocketveer matras voor zware personen.

Compose Gel matras

Onze Gel matras is een combinatie van koudschuim en gel. U haalt de stevigheid uit de onderste laag koudschuim en de extra comfort laag van gel zorgd er voor dat u geen druk voelt op bijvoorbeeld de heup en schouder.
Het is natuurlijk vervelend wanneer u te veel druk ervaart op uw lichaam. dit kunt u verlichten door voor de laag van gel te kiezen. Een prettige bijkomstigheid is dat dit materiaal veel beter ventileerd dan de "ouderwetse" traagschuimen.

Afmetingen matrassen.

Over het algemeen kunnen wij de stevige matrassen voor zware personen in elke maat maken, zelfs voor uw boot of caravan of afwijkende maten voor thuis.
Omdat wij dit niet aanbieden op onze webshop kunt u dit uiteraard aanvragen en zullen wij u hier in adviseren. Over het algemeen kunnen wij al deze matrassen binnen 10 werkdagen Gratis bij u thuis bezorgen.

De standaard maten die wij aanbieden bij onze matrassen:

70 x 190 70 x 200 70 x 210 70 x 220
80 x 190 80 x 200 80 x 210 80 x 220
90 x 190 90 x 200 90 x 210 90 x 220
140 x 190 140 x 200  140 x 210  140 x 220
160 x 190 160 x 200  160 x 210  160 x 220
180 x 190 180 x 200  180 x 210  180 x 220

Een matras voor zware mensen / obesitas matrassen kopen.

DFW de Fabriekswinkel Zwanenburg biedt matrassen voor zware mensen aan op de webshop al vanaf €199,00. Wij begrijpen dat u het matras eerst wilt proberen, dit is geen probleem! Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend zodat u het matras kunt uitproberen voor dat u deze aankoopt.

Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag met het vinden van het juiste matras. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via info@defabriekswinkel.nl of bel: 023-5339242

Er komen geen producten overeen met de selectie.