Ruilen of retourneren

 Retouren

U heeft 14 dagen zichttermijn om te beslissen of u het product wil houden, ingaande op de dag dat u de bestelling ontvangen heeft. Indien u een product wilt retourneren, kunt u eenvoudig een afspraak maken met ons.Let op: het product dient in de onbeschadigde, onveranderde, originele fabrieksverpakking te zitten. Het product dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn.

U kunt ons bereiken via:

E-mail: info@defabriekswinkel.nl
Telefoon: 023-5339242

We vragen u om uw factuurnummer, naam en adres te vermelden in de mail. U hoeft geen reden op te geven van uw retourzending, maar we zijn wel benieuwd naar uw reden. Het helpt ons om de kwaliteit hoog te houden van zowel de service als de producten.

Hoe retourneren:

U kunt het product dat u wilt retourneren binnen 14 dagen terugsturen in dezelfde verpakking waarmee het gekomen is. In overleg met ons kunnen wij uw retourzending ook bij u thuis ophalen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden die per product kunnen verschillen. Doordat een groot gedeelte van onze transportkosten is doorberekend in de verkoopprijs, berekenen wij voor het ophalen van de goederen € 0,49 per kilometer, van uw adres naar onze filliaal te Zwanenburg.
We melden deze kosten vooraf aan u. Het retouradres krijgt u direct na uw aanmelding. De kosten voor het retour zenden van de producten zijn voor uw rekening. De aankoopprijs van het product krijgt u binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. Indien redelijkerwijze mogelijk dient het product in de onbeschadigde, onveranderde, originele fabrieksverpakking te zitten. Het product dient compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Geopende verpakkingen voldoen niet aan deze voorwaarden, en blijven uw eigendom. Beschadigde of gebruikte producten worden naar u terug gestuurd, of de herstelkosten hiervan worden bij u in rekening gebracht.

Alle "matrassen op maat" die worden speciaal voor u geproduceerd, en deze zijn confom 8.2a uitgesloten van het herroepingsrecht.

 30 dagen omruil grantie:

DFW de Fabriekswinkel werkt met 30 dagen omruil garantie.
Na ontvangst van uw matras geven wij de 30 dagen omruil garantie, u bent verplicht een matras kern op de zelfde kern dikte te bestellen. U houd uw hoes en wij ruilen de huidige kern om voor een nieuwe kern die beter bij u past dit ivm hygiene. Na de 30 dagen vervalt uw omruilgarantie. Bent u na de 30 dagen toch niet tevreden met uw aankoop en wilt u toch een ander matras kunnen wij dit voor een meer prijs N.O.T.K . De De Fabriekswinkel neemt uitsluitend producten terug die in de originele verpakking zitten, onbeslapen en onbeschadigd zijn. Bedtextiel zoals; kussens, dekbedden, molton, hoeslaken, dekbedovertrekken etc. neemt de Fabriekswinkel ivm hygiene niet terug. Ook de matrassen / boxsprings speciaal voor u gemaakt nemen wij niet terug.

ANNULERINGEN

Matrassen en schuimrubber in special bestelde afmetingen kunnen niet worden geretourneerd.
Wilt u uw bestelling van een matras op maat annuleren, dient u dit binnen 48 uur te doen volgens onderstaande regels.(Schriftelijk per mail of per briefpost).

Na verzending van de bestelling is annulering niet meer mogelijk, anders dan gedurende de hierna te melden zichttermijn.
Alle annuleringen dienen schriftelijk aan de fabriekswinkel kenbaar te worden gemaakt.
In de annulering dient u, uw naam met het ordernummer tezamen met uw rekeningnummer te noteren.
Het rekeningnummer dient te corresponderen met het rekeningnummer waarmee u de betaling aan de fabriekswinkel.nl gedaan heeft.

Uw oude matras dient u zelf af te voeren deze nemen wij niet mee!