Klantenservice: 023-5339242

Zermatt multi pocketvering matras

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 1.199,00

Special Price € 899,00

Korte omschrijving

Zermatt type 1000 multi pocketvering matras
Deze kopen wij rechtstreeks bij de fabriek in Zwitserland
Een matras waar alles speciaal bij is:
Geneste pocket vering die verdeeld is in 7-drukzone's, de naam pocketveren zegt het al, de veren zitten in Pockets “zakjes” verpakt en kunnen daardoor afzonderlijk van elkaar bewegen.
Doordat de pocketveren niet in rechte rijen lopen ontstaat er nog betere gewichtsverdeling. Door deze afwerking in het veringsysteem kunnen er nog meer veren per vierkante meter in het matras worden verwerkt.
Dit Zermatt matras wordt aangeraden aan zijslapers. De schouder en heup zone zijn soepeler, terwijl de vlakken daartussen steviger zijn, dit is goed voor de tegen druk die afzonderlijk wordt toegepast.
De pocketveren zijn afgedekt met een zeer elastische NASA traagschuim “densiteit” 55.
Door deze speciale afdeklaag zal men ervaren dat de heup en schouder geen drukpunten heeft, de “slapende” ledenmaten zijn verledentijd.
Dit Zwitserse hoogwaardig nasa traagschuim matras is verkrijgbaar in 3 varianten: H1-tot 80 kg / H2-tot 100 kg en  H3-tot 120 kg.

De tijk van dit Zermatt matras is hypo-allergeen antibacterieel, antihuismijt, antistatisch en geur neutraliserend.
Het matras is net als al onze andere pocketvering matrassen 21 cm dik en kan dus met elk ander type gecombineerd worden met een ander type matras.
Geschikt voor iedere matrasdrager zowel vast als verstelbaar mits; de latten niet verder dan 5 cm uit elkaar staan.5 jaar garantie
gratis bezorgd
Levertijd indien niet voorradig 3 tot 4 weken

Zermatt multi pocketvering matras

Meer afbeeldingen

Normale prijs: € 1.199,00

Special Price € 899,00

Extra informatie

Afmetingen Nee