Driehoekig matras

Een Driehoek matras voor een in de punt van de boot ronde hoek of strakke hoek. Voor elke kajuit bestaat er een matras. Door het matras met precies te laten passen in de boeg van de boot of in de smalle kajuiten word er aardig wat ruimte gecreëerd. Omdat boten naar wens worden gemaakt bestaat er bijna nooit een zelfde vorm bootmatras. Door deze reden kan het lastig zijn het juiste matras te vinden. Maar daar hebben wij bij de Fabriekswinkel zwanenbrug wat op bedacht!

De Matras configurator van defabriekswinkel.nl kunt u de gewenste vorm, kwaliteit, dikte en hardheid kiezen. Alle vormen zoals bijvoorbeeld Frans matras met ronding staan hier afgebeeld. Het kan natuurlijk zijn dat uw maat / vorm er niet tussen staat. Dat is geen enkel probleem, bij ons offerte formulier kunt u de wensen aangeven en op basis daar van maken wij een passende offerte. Zo kunt u onderweg net zo lekker slapen als thuis!

Driehoek matras
Boot matras laten maken

Matras op maat samenstellen

Punt matras of Trapezium matras van defabriekswinkel.nl

Voordelen van een op maat gemaakt bootmatras.

Neem contact op

Uitgebreid aanbod aan materialen

Bij het samenstellen van uw driehoekige matras selecteert u onder andere het type materiaal voor uw matras, zoals HR45 koudschuim of Pantera. Elk type biedt specifieke voordelen, afgestemd op diverse slaappatronen en voorkeuren voor comfort. Lees meer over de verschillende materialen via de button en vind er een die past bij uw wensen.

Meer informatie

 

Vind uw perfecte matras in onze showroom

Ontdek de verschillende materialen die we aanbieden en test ze uitgebreid uit in onze showroom aan de Weerenweg 8B in Zwanenburg. Onze specialisten voorzien u graag van advies en helpen u bij de zoektocht naar het perfecte driehoekige matras. In onze showroom stelt u direct uw driehoekige matras op maat samen en ontvangt u van ons een compleet kostenoverzicht. Als u akkoord gaat met deze offerte, starten we gelijk met de vervaardiging van uw matras, zodat u snel geniet van optimaal slaapcomfort. Plan via de button direct een afspraak met onze specialist of zet de route aan naar onze showroom.

 

Contact opnemen

Voor vragen over het samenstellen van een driehoekig matras of het maken van een afspraak van een adviesgesprek neemt u eenvoudig contact met ons op via 020 760 1919 of stuur een mail naar info@defabriekswinkel.nl. We beantwoorden graag al uw vragen.

De keurmerken en certificaten

De Fabriekswinkel in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks