Bootmatras in een punt

Een Trapezium matras voor een in de punt van de boot ronde hoek of strakke hoek. Voor elke kajuit bestaat er een matras. Door het matras met precies te laten passen in de boeg van de boot of in de smalle kajuiten word er aardig wat ruimte gecreëerd. Omdat boten naar wens worden gemaakt bestaat er bijna nooit een zelfde vorm bootmatras. Door deze reden kan het lastig zijn het juiste matras te vinden. Maar daar hebben wij bij de Fabriekswinkel zwanenbrug wat op bedacht!

De Matras configurator van defabriekswinkel.nl kunt u de gewenste vorm, kwaliteit, dikte en hardheid kiezen. Alle vormen zoals bijvoorbeeld Frans matras met ronding staan hier afgebeeld. Het kan natuurlijk zijn dat uw maat / vorm er niet tussen staat. Dat is geen enkel probleem, bij ons offerte formulier kunt u de wensen aangeven en op basis daar van maken wij een passende offerte. Zo kunt u onderweg net zo lekker slapen als thuis!

trapezium matras
trapezium matras

Matras op maat samenstellen

Punt matras of Trapezium matras van defabriekswinkel.nl

Voordelen van een op maat gemaakt bootmatras.

Neem contact op

De verschillende materialen

In onze matrassenconfigurator kiest u onder andere het materiaal waarvan we uw matras produceren, zoals HR45 koudschuim of Pantera. Ieder materiaal heeft zijn unieke eigenschappen, passend bij bepaalde slaapstijlen en comfortwensen. Via de button vindt u een uitgebreide uitleg per materiaal, zodat u de juiste keuze maakt!

Meer informatie

 

Test onze trapezium matrassen in onze showroom!

Wilt u eerst de verschillende materialen testen, zodat u de juiste keuze maakt bij het samenstellen van uw trapezium matras op maat? Kom langs in onze showroom aan de Weerenweg 8B in Zwanenburg en vind een materiaal dat het beste aansluit op uw slaapwensen. Onze experts geven u graag passend advies en stellen samen met u het perfecte trapezium matras samen onder het genot van een kopje koffie. We maken die direct een berekening van de totale kosten en geven u een offerte op maat. Als u akkoord bent met de prijs, beginnen we meteen met de productie van uw matras in onze fabriek. Maak via de button direct een afspraak voor een adviesgesprek of plan uw route naar onze showroom!

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag over het samenstellen van een trapezium matras op maat of wilt u een afspraak inplannen voor een adviesgesprek met onze specialisten? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op via 020 760 1919 of stuur een mail naar info@defabriekswinkel.nl. We helpen u graag verder!

De keurmerken en certificaten

De Fabriekswinkel in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks