Rechthoekig of vierkant matras

Een matras voor een in een bedstee, zelf gemaakt bed of de boot. Voor elke soort bed bestaat er een matras. Door het matras met precies te laten passen in het zelf gemaakt bed of een bestaand bedstee of smalle kajuiten word er aardig wat ruimte gecreëerd. Omdat boten naar wens worden gemaakt bestaat er bijna nooit een zelfde vorm bootmatras. Door deze reden kan het lastig zijn het juiste matras te vinden. Maar daar hebben wij bij de Fabriekswinkel zwanenbrug wat op bedacht!

De Matras configurator van defabriekswinkel.nl kunt u de gewenste vorm, kwaliteit, dikte en hardheid kiezen. Alle vormen zoals bijvoorbeeld Frans matras of een vierkant matras staan hier afgebeeld. Het kan natuurlijk zijn dat uw maat / vorm er niet tussen staat. Dat is geen enkel probleem, bij ons offerte formulier kunt u de wensen aangeven en op basis daar van maken wij een passende offerte. Zo kunt u onderweg net zo lekker slapen als thuis!

Matras op maat

Matras voor uw bedstee

U wilt altijd genieten van een prettige nachtrust, ook wanneer u niet veel keuze heeft met het indelen van uw slaapkamer. Een goed matras dat naadloos past, speelt hier een grote rol in. Bij De Fabriekswinkel zijn we specialisten in het op maat maken matrassen die perfect passen. Bekijk ons aanbod en start direct met het samenstellen van uw bootmatras of neem een kijkje in onze showroom hier hebben wij nog veel meer matrassen om te testen en samen te stellen.

  • Topkwaliteit matrassen
  • De beste prijzen
  • Snelle bezorgservice

 

Matras op maat samenstellen

Extra groot matras van defabriekswinkel.nl

Voordelen van een op maat gemaakt familie matras of matras voor uw bedstee.

Neem contact op

Rechthoekige matrassen in diverse materialen

De rechthoekige matrassen op maat zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals HR55 koudschuim en pocketvering koudschuim. Elk soort materiaal heeft zijn bijzondere eigenschappen die aansluiten op bepaalde slaapstijlen. Via de button vindt u meer informatie over de verschillende materialen.

Meer informatie

 

Loop een rondje in onze showroom en test onze matrassen!

Verken de verscheidenheid aan materialen die we aanbieden en probeer ze uit in onze showroom op Weerenweg 8B in Zwanenburg. Onze experts staan voor u klaar met professioneel advies en ondersteunen u bij het vinden en samenstellen van uw ideale rechthoekige matras. We berekenen direct de prijs voor u onder het genot van een kopje koffie en maken een offerte op maat. Na uw akkoord starten we meteen met de productie van uw rechthoekige matras op maat. Zo geniet u binnen een aantal werkendagen van een fijne nachtrust. Maak gemakkelijk een afspraak voor een adviesgesprek of plan uw route naar onze matrassen showroom.

 

Contact opnemen

Wilt u een afspraak maken voor een adviesgesprek of meer informatie over het rechthoekige matras op maat? Dan bereikt u ons eenvoudig via 020 760 1919 of stuur een mail naar info@defabriekswinkel.nl. We helpen u graag verder!

De keurmerken en certificaten

De Fabriekswinkel in Zwanenburg

Kom langs in
onze showroom

© Copyright
2024
DeFabriekswinkel.nl
Powered by iClicks